Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

AK Parti İl Gençlik kolları Erdek'te

AK Parti İl Gençlik kolları Erdek

AK Parti Balıkesir Gençlik Kollarından, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatına ziyaret gerçekleştirildi.

AK Parti Balıkesir Gençlik Kollarından, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatına ziyaret gerçekleştirildi.
Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimler öncesinde ilçe ziyaretlerine başlayan AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları İl Teşkilatına mensup partililer ilçemizi ziyaret etti.
AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Sefa Çelebioğlu başkanlığında gerçekleşen ziyarette, İl Gençlik Kolları Sosyal İşler, Bayan Birimleri, Halkla İlişkiler, Ar-Ge Birimi ile Sosyal İşler Başkan yardımcıları yer aldı.
AK Parti Erdek İlçe Teşkilat binasında yapılan ziyarette AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, yönetim kurulu üyeleri ile partili gençler hazır bulundu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye genelinde alınan sonucun çok mutluluk verici olduğunu ifade eden AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Sefa Çelebioğlu “Öncelikle Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde büyük gayretler gösteren, fedakârlıkla çalışan değerli büyüklerimize ve arkadaşlarımıza bir kez daha çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
AK Parti teşkilatlarının hepimizin bildiği gibi 2002’den beri tüm seçimlerden galip olarak ayrıldığını bir kez daha yineleyen Çelebioğlu, “Alınan sonuçlarla teşkilatlarımızın ne kadar hazırlıklı olduğunu göstermektedir. Cumhurbaşkanlığı seçimlerini geride bıraktık ancak önümüzde 2015 milletvekilliği seçimleri var durmadan dinlenemeden 2015 seçimleri içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Diğer ilçelerimizi de ziyaret ederek arkadaşlarımız ile bir araya geleceğiz” dedi.
Çelebioğlu, konuşmasının sonunda AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı’na atanan yeni ilçe başkanı Murat Sever ile yönetim kurulu üyelerine görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunup başarılar diledi.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ise, AK Partinin İl gençlik görevlilerini ilçede ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu dile getirdi.
Cumhurbaşkanlığı seçimi ile başlayan çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini her gün vatandaşlarla bir araya gelmeye gayret gösterdiklerini kaydeden AK Parti Erdek İlçe Başkanı Sever, 2015 seçimlerinde başarılı sonuç alabilmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini vurguladı.
Parti binasındaki toplantı sona erdikten sonra, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Balıkesir’den gelen konuklarına yemek ikramında bulundu.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı